sâmbătă, 19 septembrie 2015

Tracia Land

La început, când oamenii nu delimitaseră încă granițele dintre culturi, există o zonă în estul europei de astăzi, unde cei mai breji și  mai credincioși oameni își făceau veacul.  Zona aceasta se numea Tracia și se preconizează că originile uneia dintre cele mai vechi culturi se găsește pe aceste meleaguri. 


Se spune că pământurile tracice sunt sfinte și că aici, apa este izvor de tinerețe, vinurile sunt licori ale zeilor, iar pământurile sunt cele mai fertile.

Tracia Land este un concept ce-și propune să reunească sub aceeași umbrelă oamenii originari și originali care-și doresc să bucure întreaga lume cu produsele adevarate de pe aceste meleaguri.


Tradițiile, artele gastronomice, leacurile și meștesugurile își pot crea o identitate comună, păstrându-și brand-ul propriu, singura condiție a apartenenței la grup fiind aprecierea sinceră a calității produselor celorlalți implicați și dorința promovării pământurilor tracice.


Otilia Magheru este o vizionară și un om activ care-și dorește să adune laolaltă toți oamenii ca ea și toți oamenii dornici să lucreze la îmbunătățirea vieții cetățenilor din balcani. Este apolitică, însă dornică de a ajuta legea naturii să se aplice. 

Vă invit să faceți cunoștință cu ea, să o ascultați vorbind, să încercați să-i înțelegeți perspectiva,dar și să îi urmăriți activitatea pe site sau pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu